Arrma Granite

Arrma Granite

Als je op zoek bent naar een monster truck dan moet je zeker even de Arrma Granite serie bekijken. Dit stoere off-road monster, dat is gebouwd op een schaal van 1 op 10, laat zich door niets of niemand tegenhouden!


Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Arrma Granite specificaties

De Arrma Granite heeft een ongekend robuust chassis met een agressieve styling, waarbij veel aandacht is besteed aan de details. Hij is uitgerust met sterke telescopische assen, waardoor je een zeer stabiele wegligging en grip ervaart. Met zijn grote wielen, dBoots banden en vierwielaandrijving weet deze RC truck met gemak de meest uitdagende terreinen te overwinnen. En omdat de elektronica waterproof is uitgevoerd, hoef je niet te wachten tot het eindelijk een keer mooi weer is om erop uit te trekken. Omdat je de gevoeligheid van onder andere stuur, gas en rem naar eigen wens kunt instellen, is de Granite geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bestuurders.

Arrma Granite uitvoeringen

De Arrma Granite is leverbaar met zowel een brushed als een brushless motor, waarmee hij topsnelheden van respectievelijk 50 en 80 kilometer per uur bereikt. Alle uitvoeringen worden volledig gebouwd geleverd en zijn dus meteen Ready to Race! Dat gezegd is de Arrma Granite zeer praktisch opgebouwd waardoor onder andere de motor, de differentiëlen en de regelaar relatief makkelijk te demonteren zijn. Handig als je iets wilt repareren of vervangen. Wie bekend is met Arrma weet dat de onderdelenvoorziening van het merk sowieso bijzonder goed is. Uiteraard kun je bij TopRC terecht voor al je Arrma Granite 4x4 onderdelen!

Arrma Granite kopen

Hoor jij de Arrma Granite al grommen als je ernaar kijkt? Bestel dan vandaag nog jouw favoriete uitvoering online via TopRC! Bij ons profiteer je namelijk altijd van de laagste prijs garantie. Wil je ons assortiment Arrma RC auto’s liever eerst rustig ‘in het echt’ bekijken? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Uden (Noord-Brabant).