FTX Tracer

Ben je op zoek naar de ultieme off-road ervaring? Zoek niet verder! De FTX Tracer is de perfecte RC Auto voor avonturiers die klaar zijn om de wildernis te verkennen en obstakels te overwinnen met ongekende kracht en behendigheid. Of je nu een doorgewinterde off-road professional bent of net begint aan je off-road avontuur, de FTX Tracer zal je verbazen met zijn indrukwekkende prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid.


Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De FTX Tracer Truggy en FTX Tracer Monster Truck

Als het aankomt op off-road RC-plezier, biedt FTX twee opmerkelijke opties: de FTX Tracer Truggy en de FTX Tracer Monster Truck. Beide voertuigen zijn ontworpen om de wildernis te trotseren en prestaties te leveren waar off-road liefhebbers van dromen. Maar wat zijn precies de verschillen tussen deze twee krachtpatsers? Laten we de eigenschappen van elk model eens nader bekijken.

FTX Tracer Truggy

  • Snelheid en Behendigheid: De Truggy is ontworpen voor zij die op zoek zijn naar snelheid en behendigheid. Met een gestroomlijnde carrosserie en een lichtgewicht constructie kan de Truggy snel over diverse terreinen manoeuvreren en strakke bochten nemen.
  • Ideaal voor Racen: De Truggy is perfect voor raceliefhebbers. De lage zwaartepunt en wendbaarheid maken het een uitstekende keuze voor het nemen van scherpe bochten en het behalen van snelle rondetijden op het circuit.
  • Gras en Zand: Dankzij de banden met diep profiel kan de Truggy met gemak door hoog gras en zanderige omgevingen ploegen. Dit maakt het de juiste keuze voor off-road plezier in open gebieden.
  • Geschikt voor Stunts: De Truggy is ook ideaal voor het uitvoeren van stunts en sprongen. Het is ontworpen om schokken op te vangen en biedt optimale stabiliteit tijdens luchttijd.

FTX Tracer Monster Truck:

  • Kracht en Veelzijdigheid: De Monster Truck blinkt uit in kracht en veelzijdigheid. Met zijn robuuste constructie en hoge bodemvrijheid kan deze moeiteloos over obstakels zoals stenen en boomwortels heen springen.
  • Off-Road Avonturen: De Monster Truck is de ultieme keuze voor ruwe off-road avonturen. Het kan moeiteloos over rotsachtige paden, door modderige plassen en over hobbelige terreinen rijden.
  • Groot en Indrukwekkend: Het opvallende ontwerp van de Monster Truck met zijn grote banden en imposante uiterlijk trekt de aandacht en laat zien dat je klaar bent voor serieuze off-road actie.
  • Klimvermogen: Dankzij de grotere wielen en de krachtige motor kan de Monster Truck hellingen en heuvels met gemak beklimmen.

FTX Tracer Brushless monster truck voor meer snelheid

Het hart van de FTX Tracer Monster Truck Brushless is de krachtige, borstelloze motor. Deze motor levert ongekende snelheid en acceleratie, waardoor je in een oogwenk van stilstand naar topsnelheid kunt schieten. Hierdoor is het voertuig niet alleen geschikt voor off-road avonturen, maar ook voor opwindende races. Het borstelloze model is aanzienlijk sneller dan de borstel varianten.

De FTX Tracer Monster Truck Brushless is de ultieme keuze voor off-road liefhebbers die streven naar topprestaties en avontuur zonder grenzen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met off-road rijden, deze krachtpatser zal je verbazen en je naar nieuwe hoogten in off-road plezier leiden. Klaar voor de rit van je leven? Stap in de FTX Tracer Monster Truck Brushless en domineer elk terrein!

FTX Tracer onderdelen

Bij TopRC begrijpen we dat onbezorgd rijplezier hand in hand gaat met de beschikbaarheid van reserveonderdelen. We weten dat zelfs de meest robuuste off-road voertuigen soms wat liefdevolle zorg en onderhoud nodig hebben. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat FTX Tracer onderdelen altijd binnen handbereik zijn, zodat je snel en eenvoudig de benodigde componenten kunt verkrijgen om je avontuur voort te zetten. Bekijk ons assortiment FTX Tracer onderdelen.