Gmade RC Auto's

Een nieuw merk in het assortiment van TopRC is het Koreaanse Gmade. Deze Koreanen hebben zich toegelegd op "serious hardcore rock crawling". Een sport die we in Nederland alleen kennen van filmpjes op het internet. Hierbij gaan terreinwagens tegen rotsen op in omstandigheden die je eigenlijk voor onmogelijk houdt. Dat het hier niet om standaard voertuigen gaat mag duidelijk zijn. Een auto moet heel wat in zijn mars hebben om dat soort obstakels te nemen. Het zijn ware kruipende monsters. En dat is precies wat de RC auto's van Gmade omschrijft.


Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gmade Rock Crawlers

Omhoog kruipen als een insect vraagt om grip, kracht en behendigheid. De grip komt van de grote terreinwielen. De kracht zit in de overbrenging en de motor. De behendigheid heeft te maken met de hele constructie van de crawler. Nu gaat omhoog kruipen misschien niet altijd snel maar toch zit er de nodige snelheid in de Gmade auto's. Een krachtige motor is namelijk in de juiste versnelling ook goed voor een hoge topsnelheid. Deze motor kun je zelf kiezen want de Gmade Crawlers worden namelijk geleverd als KIT. Een zelfbouwpakket waar de nodige onderdelen aan toegevoegd moeten worden.

Gmade Crawlers, samengestelde kracht

Gmade levert een geweldige basis voor het bouwen van een ruige rock crawler. Een uitgekiend chassis met een geweldige aandrijflijn. De differentiëlen worden aangestuurd door een aangepaste versnellingsbak. De grote wielen worden gedragen door een extreme wielophanging. Onderdelen zijn beschikbaar op de Gmade merkenpagina. De elektronica kan precies volgens de wensen van de rijder toegevoegd worden. Laat je hiervoor adviseren door de RC specialisten van TopRC. Neem contact op via onze contactpagina of kom langs in de winkel in Uden. TopRC heeft alles in huis om het maximale uit de Gmade RC Rock Crawlers te halen.