King Motor RC Auto's

King Motor

King Motor staat bekend om grote radiografisch bestuurbare wagens. De King Motor RC auto's die in het assortiment opgenomen zijn vallen in de categorie benzine RC auto's. Denk daarbij aan een schaal van 1 op 5, wat modellen oplevert van ruim tachtig centimeter lang. Uitgevoerd met een benzinemotor tussen de 23 en 29 cc geeft dat een imposante machine. Topsnelheden van tussen de 75 en 90 km/h zijn niet ongewoon bij deze RC auto's. Bekijk de specificaties van de verschillende King Motor RC auto’s en ontdek de mogelijkheden van deze topmodellen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

King Motor RC auto’s zijn ready to run

De modellen van King Motor worden compleet gemonteerd en afgesteld geleverd. En dat, inclusief de meegeleverde besturing, betekent dat ze klaar zijn om direct te gebruiken. De term die hiervoor gebruikt wordt is "Ready To Run" wat de afkorting RTR oplevert. Olie en brandstof toevoegen en de zender voeden met een paar batterijen is dus genoeg om de baan op te gaan. Omdat het bij de King Motor RC auto’s in ons assortiment gaat om buggy's en een short course rally truck zal dat een off road baan worden.

King Motor RC auto’s kopen

TopRC is de grootste RC specialist van Nederland en België. Dat is terug te zien in ons aanbod RC auto’s. In onze winkel in Uden kunnen we alles vertellen over het rijden met benzine RC auto's en de voordelen van King Motor RC auto’s. Bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. Dat geldt ook voor het ruime aanbod onderdelen. Wij zorgen voor snelle levertijden, voor de King Motor RC auto’s zonder verzendkosten. Voeg daarbij onze laagste prijsgarantie en voordeliger kun je de King Motor RC auto’s de baan niet op sturen.