Traxxas Bandit

Traxxas Bandit

De Traxxas Bandit is een tweewiel aangedreven electro buggy en behoort tot de top op het gebied van snelheid en actie. Het lichtgewicht Traxxas Bandit chassis bevat een brute Titan 12-Turn motor en een XL-5 snelheidsregelaar, voor bliksemsnelle acceleratie en geweldige prestaties.


Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimaal raceplezier op elk terrein

Met de nieuwste technische snufjes ingebouwd en high-performance 2.2 inch racebanden, rijdt hij met een snelheid tot wel 55 kilometer per uur over elk terrein en neemt met gemak elke sprong. Door de waterbestendige elektronica zorgt ervoor dat je zonder zorgen door water, modder en sneeuw kunt racen. De geavanceerde dual-pin achter en geribbelde banden voor, zorgen in combinatie met de exclusieve rubberen verbindingen voor een voortreffelijke wegligging en sturing. Naast de standaard 2.2 inch racebanden, zijn er nog talloze bandenopties voor de beste prestaties op elk terreinsoort. In onze webshop vind je al deze racebanden en alle andere Traxxas Bandit onderdelen.

Traxxas Bandit VXL

De Traxxas Bandit VXL bezit het Velineon Brushless systeem. De krachtige 3500kv motor en VXL-3S snelheidsregelaar zorgen voor de ideale combinatie van superkracht en doeltreffendheid. Daarnaast is deze VXL-3S snelheidsregelaar eenvoudig in te stellen en zorgt voor een vloeiende start en een nauwkeurige sturing. De beginneling kan kiezen voor een trainingsmodus om zo met een beperkte snelheid te kunnen wennen aan de Traxxas Bandit VXL. Tevens kan er een keuze gemaakt worden uit een sport- en racemodus.

Traxxas Bandit XL-5

De Traxxas Bandit XL-5 is standaard uitgerust met een supersnelle 12T electro motor, voor snelheden tot maar liefst 55 kilometer per uur. Een ingebouwde ventilator zorgt voor koeling; een koelere motor behaalt hogere snelheden en zorgt ervoor dat er langer achter elkaar gereden kan worden. De waterdichte XL-5 snelheidsregelaar is, net als de Traxxas Bandit VXL, in te stellen op verschillende programma’s. De Traxxas Bandit is vanwege de eenvoudige bediening en de diverse programma’s ideaal voor elke leeftijdscategorie en voor elk niveau. Alle Traxxas auto's en de Traxxas onderdelen zijn bij ons scherp geprijsd en worden snel geleverd.