Facebook Pixel

Traxxas E-Revo

Traxxas E-Revo

De Traxxas E-Revo is verkozen tot de beste truggy / monstertruck van de wereld! De Traxxas E-Revo is uitgerust met een zeer krachtige elektromotor en het meest geavanceerde Ready-To-Race radiosysteem. Alle populaire Traxxas auto modellen vind je natuurlijk in ons assortiment.


Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onverstoorbaar racen op elk terrein

De truggy lijkt op de brandstof Revo. De transmissie en ophanging kunnen tegen een stootje; de ophanging maakt gebruik van inboard liggende schokbrekers. De vering werkt progressief; soepel en licht bij kleine hobbels en stugger naarmate de schokbrekers verder worden ingedrukt. Het rijden op alle soorten terrein is mogelijk. De storingsvrije 2.4GHz TQi besturing werkt met een gecodeerd signaal en is dus onverstoorbaar. Deze zender kan uitgebreid worden met een docking base voor je iPhone, waarmee je de verschillende instellingen van de zender grafisch op het scherm van je iPhone kunt weergeven. Er is niet alleen veel nagedacht over de elektronica van de E-Revo, ook de uitstraling heeft de nodige aandacht gekregen. Een ontzettend strak en stoer design!

Traxxas E-Revo Brushless

De E-Revo Brushless uitvoering is voor een groot deel gelijk aan de standaard E-Revo uitvoering, maar met het heel grote verschil: de aandrijving. De brushless motor en aandrijving zorgen voor super power! Ongelooflijk hoeveel pit en snelheid te bereiken is met deze 6S-LiPo kracht. De regelaar van de Traxxas E-Revo Brushless is voorzien van een dikke bedrading en 6.5mm vergulde connectoren en geïntegreerde koelventilator. De batterijvakken zijn perfect geïntegreerd in het chassis, waardoor ze laag en in de kern van de truggy liggen. Dit legt het zwaartepunt zo laag mogelijk, hetgeen weer zorgt voor optimale flexibiliteit.