Traxxas Jato

Traxxas Jato

Met een adembenemende acceleratie en een topsnelheid van maar liefst 100 kilometer per uur laat de Traxxas Jato elke andere straatracer achter zich. En wanneer de straat ophoudt, gaat deze vechter dankzij zijn superieure off-road capaciteiten gewoon door. Ontdek het verbluffende vermogen van de Traxxas Jato bij TopRC online of kom langs bij onze winkel!


Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Traxxas Jato specificaties

Hoewel het extreme vermogen van zijn TRX 3.3 Racing Engine de standaard straatracers op het gladde asfalt ver achter zich laat, kan de Traxxas Jato net zo goed meekomen op andere terreinen. Zijn veelzijdige ophanging, geïntegreerde wheelie bar en strakke reflexen zorgen ervoor dat scherpe bochten, wheelies en zelfs sprongen geen enkel probleem voor hem zijn. En als je echt serieus off-road wilt, dan is een simpele bandenwissel voldoende om de beste off-road auto’s in een wolk van stof achter te laten.

Let op: de Traxxas Jato 3.3 is geen beginnersauto. Enige ervaring met nitro-powered RC auto’s is gewenst!

Traxxas Jato uitvoeringen

De Traxxas Jato 3.3 nitro wordt volledig gebouwd geleverd en is dus meteen Ready to Race! Je hebt de keuze uit een rode en een oranje uitvoering. En natuurlijk leveren wij ook alle denkbare Traxxas Jato Hop Ups.

Benieuwd naar welke vergelijkbare modellen we bij TopRC in het assortiment hebben? Bekijk al onze RC truggy’s!

Traxxas Jato kopen

Kun je de Traxxas Jato maar niet uit je hoofd zetten? Bestel hem dan online via TopRC; bij ons ben je namelijk altijd verzekerd van de laagste prijs garantie! Wil je de Traxxas Jato graag eerst van dichtbij bekijken of heb je behoefte aan een deskundig advies bij de aanschaf van een nitro RC auto, kom dan eens bij ons langs in Uden. In onze 1000m2 ruime winkel kan elke RC liefhebber zijn of haar hart ophalen. En vanzelfsprekend staan onze experts klaar om je van informatie en persoonlijk advies te voorzien!