Traxxas Sledge

Traxxas Sledge

Ontworpen. Getest. Gebouwd volgens een hogere standaard. De geheel nieuwe Traxxas Sledge is gemaakt om je verwachtingen op het gebied van kwaliteit, robuustheid en plezier te overtreffen. Het oerdegelijke chassis, de massieve stalen aandrijflijn, het woeste 6s-vermogen en het race-geïnspireerde rijgedrag laten al het andere in het stof achter.


Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Traxxas Sledge Specificaties

De Traxxas Sledge is groot, snel en ontzettend sterk. Het model heeft een schaal van 1 op 8. Dat maakt hem liefst 60+ centimeter lang en ruim 5 kilo zwaar. Door 2 x 3S Traxxas lipo accu's te plaatsen kun je snelheden van wel 110+ kilometer per uur behalen. Dankzij de vierwielaandrijving en zijn ontzettend sterke bouw kan de Sledge op elk terrein goed uit de voeten. Waar veel modellen zijn uitgerust met kunststof delen is dat bij dit model totaal anders. Het chassis, de shocktowers en de aandrijflijn zijn al direct van metaal gemaakt. Zelfs het rijden in natte omstandigheden is geen enkel probleem, want de elektronica is waterdicht uitgevoerd. Goed om te weten: als je een Traxxas model bij ons aanschaft krijg je standaard 2 jaar garantie op de elektronica!

Traxxas Sledge uitvoeringen

De Traxxas Sledge is te koop in verschillende stoere uitvoeringen. Het chassis van de auto is hetzelfde, alleen de body wijkt af. Kies de kleur die jij het mooist vindt en maak al je vrienden jaloers! Op dit moment kun je kiezen uit 4 verschillende Traxxas Sledge kleurstellingen.

Neem meteen even een kijkje in ons aanbod Traxxas Sledge onderdelen!

Traxxas Sledge kopen

Bij TopRC bestel je een Traxxas Sledge in jouw favoriete kleur, tegen de laagste prijs! Zodra we je bestelling binnen hebben zorgen we dat je nieuwe Sledge razendsnel bij je wordt afgeleverd. Heb je vragen of kun je wel wat advies gebruiken bij de aanschaf van een electro RC auto? Neem dan contact op met een van onze RC specialisten of breng een bezoek onze 1000m2 ruime winkel in Uden!