Facebook Pixel

Traxxas TRX-6

Traxxas TRX-6

De TRX-6 is de enige zeswiel aangedreven auto van het merk Traxxas. In basis is deze RC crawler gelijk aan de Traxxas TRX-4, maar dan met een verlengde body en twee extra wielen. De superieure zeswielaandrijving maakt dit brutale monster perfect voor het beklimmen van extreem ruwe terreinen! Bekijk het Traxxas TRX-6 aanbod van TopRC online of kom langs bij onze winkel in Uden om hem van dichtbij te bewonderen!


Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Traxxas TRX-6 specificaties

De TRX-6 modellen hebben een body van Lexaan (polycarbonaat) die is gebaseerd op de Mercedes G500 AMG. Deze dikke bak is tot in de kleinste details nagemaakt, met schitterende verchroomde accenten en een bijzonder accurate verlichting. De differentiëlen kunnen gelocked worden en dankzij de waterdichte elektronica hoef je niet te wachten tot het eindelijk eens mooi weer is; je kunt in alle weersomstandigheden rijden. Nu wil je natuurlijk ook weten hoe snel de Traxxas TRX-6 gaat! De kortere gearing verlaagt de topsnelheid. Desondanks bereikt de TRX-6 nog altijd snelheden van zo’n 32 kilometer per uur – snel genoeg voor confrontaties met de meest uitdagende terreinen.

Traxxas TRX-6 uitvoeringen

De Traxxas TRX-6 wordt volledig gebouwd geleverd en is dus meteen Ready to Race. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit.

Tip: Heb je besloten om voor een Traxxas TRX-6 te gaan? Bestel meteen een setje extra batterijen voor in de zender mee, want neem het maar van ons aan als we zeggen dat je hier niet genoeg van krijgt!

Traxxas TRX-6 kopen

Een Traxxas TRX-6 kopen doe je bij TopRC heel eenvoudig online. Daarbij profiteer je altijd van een veilige betaling en een snelle levering. Wil je de TRX-6 liever eerst van dichtbij bekijken, kom dan langs bij onze 1000m2 ruime winkel in het Uden. Hier kun je je tevens door onze experts van een deskundig advies laten voorzien.