Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR

TRX-49077-1
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Aantal:


Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR

De koning van de monster trucks nu uitgevoerd met 3.3cc motor, electrische starter, 2.4Ghz TQI zenderset. De Traxxas T-Maxx wordt rijklaar geleverd. U dient echter nog batterijen in de zender te doen, en brandstof aan te schaffen.

Onderdelen

Je kunt bij ons terrecht voor onderdelen van de Traxxas T-Maxx 3.3. Naast originele Traxxas onderdelen leveren wij een groot assortiment producten voor Traxxas modellen. Alle onderdelen van de Traxxas T-Maxx 3.3 zijn los verkrijgbaar.

- Bekijk alle originele Traxxas onderdelen
- Bekijk alle overige Traxxas producten  

Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende radiografisch bestuurbare auto's van Traxxas zoals de Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR. TopRC heeft een groot assortiment Traxxas radiografisch bestuurbare auto's, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze radiografisch bestuurbare auto's. Verder biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Op zoek naar een andere radiografisch bestuurbare auto dan de TRX-49077-1 van Traxxas? Bestel je radiografisch bestuurbare auto bij TopRC.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. Gewoon super ! snel en een stuntmonster

    Geplaatst door op 6th Aug 2013

    Enkele jaren terug aangeschaft en tot op heden is dit voor mij de echte race/stunt auto

    Kan achterruit rijden en heeft een automatische versnellingsbak

    kortom een monster
TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.