Bouwdozen Helicopters

Bouwdozen Helicopters

Verschillende merken brengen modelbouw helicopters op de markt in diverse schalen. Het gaat hierbij om helicopters modelbouw in het leger thema maar ook burger modelbouw helicopters zoals die van reddingsdiensten. Zo zien we ook de bekende ANWB Airbus Helicopter EC135 als bouwpakket helicopter. Er zijn moderne leger bouwpakketten helicopters zowel als historische helicopter modelbouw. We herkennen de Longbow Apache als helicopter bouwpakket maar ook de uit de Vietnamoorlog bekende Bell UH-1 Huey helicopter. De aangeboden verhoudingen variëren van een schaal van 1 op 114 tot 1 op 24. Dit betekent een behoorlijk verschil in afmetingen en details. 

Bouwdozen helicopters kiezen

Een helicopter bouwpakket kies je aan de hand van de schaal waarin je de modelbouw helicopter wilt bouwen. Ga je voor een groot model in een schaal zoals 1 op 24 of ga je voor een kleine bouwpakket helicopter in de schaal 1 op 114. Deze schaal is goed te combineren met het thema bouwdozen vliegtuigen. Een schaal van 1 op 72 wordt ook veel gebruikt voor militaire vliegtuigen. Het is maar net waar de modelbouw helicopter tussen moet passen. Vaak zal het zijn dat de schaal waar in de modelbouwhobby begonnen is bepalend is voor de schaal van de helicopter modelbouw.

Bouwdozen helicopters kopen

Welke schaal je ook kiest er is altijd een modelbouw helicopter te vinden die in het plaatje past. Het assortiment helicopter bouwpakketten van TopRC is groot genoeg om een keuze te kunnen maken. Sommige bouwpakketten helicopter worden geleverd inclusief benodigdheden zoals verf en lijm. Voor andere helicopter modelbouw is er verf en lijm beschikbaar in onze webshop. Ook andere benodigdheden voor het bouwen van je helicopter bouwpakket zoals gereedschap en penselen zijn verkrijgbaar. Zo zijn de winkel in Uden en de webshop van TopRC de aangewezen adressen voor helicopters modelbouw.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 77

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 77

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina