Bouwdozen Leger

Bouwdozen Leger

Het leger is een populair thema in de modelbouw. Verschillende perioden in de geschiedenis worden weergegeven met leger bouwpakketten. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld historische vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog maar ook om tanks of voertuigen uit de Afghaanse oorlog. Verschillende merken bieden bouwpakketten leger aan. Ook zijn er verschillende schalen in leger modelbouw gangbaar. De variatie is groot omdat de objecten zoveel kunnen verschillen. Vliegdekschepen vragen nu eenmaal om een andere schaal dan een auto. Toch zijn er verschillende verhoudingen die er uit springen. Zo is 1 op 35 zo'n schaal die veel gebruikt wordt bij het modelbouw leger.

Bouwdozen leger kiezen

Kies bij leger modelbouw een schaal waarin je het thema wilt weergeven. Een tank in de schaal 1 op 35 is toch ruim twee keer zo groot als in 1 op 72 of 1 op 76. Misschien wil je een diorama bouwen. Hoe groot mag dat worden en wat wil je uitbeelden? Leger modelbouw voorziet ook in modelfiguren om elk plaatje compleet te maken zodat iedere scene uitgebeeld kan worden en er van alles te zien is. Het assortiment bouwpakketten leger voertuigen, vliegtuigen en boten is ruim genoeg om een keuze te kunnen maken.

Bouwdozen leger kopen

Na het maken van een keuze voor een bepaald onderdeel uit de leger modelbouw, bijvoorbeeld een moderne oorlog, kun je kijken wat je uit wilt beelden. Bouw bijvoorbeeld in 1 op 48 een scene uit een woestijnoorlog met een helicopter, voertuigen en figuren. Of maak een collectie vliegtuigen in 1 op 72. Koop de bouwpakketten leger in de winkel in Uden of bestel ze eenvoudig in de webshop van TopRC. Bij besteding van meer dan vijftig euro worden de modelbouw leger pakketten kosteloos verzonden. Daarbij zorgt TopRC voor snelle levertijden met bovendien een laagste prijsgarantie voor elk bouwpakket leger.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 1178

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 1178

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina