Revell bouwdozen

Revell bouwdozen

Revell is een bekend merk dat al tientallen jaren actief is in de modelbouw. Het assortiment van de Revell bouwdozen omvat verschillende thema's, van burgerluchtvaart tot militaire vliegtuigen, en van civiele trucks tot tanks. We zien historische Revell bouwpakketen zoals een Messerschmitt vliegtuig en zelfs een science fiction Revell bouwdoos als de Millennium Falcon. Er is een Revell modelbouw Iveco Stralis truck en bouwpakketten Revell Leopard tanks. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen, van moderne auto's tot Revell bouwdozen met dinosauriërs. Sommigen compleet uitgevoerd met lijm en verf.

Bouwdozen Revell kiezen

Een Revell bouwpakket kies je aan de hand van het thema dat je wilt gaan bouwen. Kies bijvoorbeeld voor schepen, een Revell bouwdoos zeesleper of onderzeeër. Je zult zien dat bepaalde thema's vaak algemeen in een zelfde schaal zijn uitgevoerd. Een groot object als een schip wordt over het algemeen gemaakt in een kleine schaal zoals 1 op 144. Grote modellen van kleinere objecten zoals auto's en trucks komen in de schaal 1 op 16. Daar tussenin zijn er Revell bouwpakketten in alle gangbare verhoudingen zoals vliegtuig Revell bouwdozen in 1 op 114. Zo staat een bepaaldthema in de juiste verhouding op de kast.

Bouwdozen Revell kopen

Wanneer er een keuze is gemaakt voor een Revell bouwpakket moet bekeken worden wat de benodigdheden zijn. Er zijn geschenksets Revell bouwdozen waar lijm en verf worden bijgeleverd. Bij andere bouwpakketten van Revell moet dat apart aangeschaft worden. Welke kleuren zullen er nodig zijn? Welke penselen zal ik gebruiken? De ervaren modelbouwer heeft natuurlijk al het een en ander in huis. Gereedschap en benodigdheden vind je in de winkel van TopRC in Uden of in de webshop. Zo kun je goed voorbereid aan de slag met de mooie hobby van Revell modelbouw


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 640

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 640

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor een Revell bouwpakket?

Revell is al tientallen jaren actief is in de modelbouw. Het bekende merk is Europees marktleider op het gebied van bouwpakketten en toebehoren, en timmert sinds een aantal jaar ook hard aan de weg met onder andere Revell drones en RC helikopters. Het maakt niet uit of je nog nooit een model hebt gebouwd of dat je een pro bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging; het bijzonder uitgebreide assortiment Revell bouwpakketten biedt werkelijk voor ieder wat wils; van jong tot oud en van beginner tot ervaren modelbouwer.

Welke Revell bouwdozen zijn er verkrijgbaar?

Ons assortiment Revell bouwdozen omvat verschillende thema's. Om te beginnen zijn er schaalmodellen van verschillende historische militaire vliegtuigen, zoals de B17 Flying Fortress, verschillende Messerschmitt vliegtuigen en de Britse Spitfire jachtvliegtuigen. Liefhebbers van militaire geschiedenis kunnen sowieso hun hart ophalen, want er zijn ook tal van Revell bouwdozen voor het bouwen van militaire helikopters, tanks, legertrucks en vaartuigen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook bouwpakketten van moderne auto’s, vliegtuigen en vaartuigen, zowel civiel als militair. En voor de science fiction liefhebbers zijn er diverse ruimtevaart, Star Trek en Star Wars bouwpakketten.
Ook de 3D puzzels van Revell zijn echt het bekijken waard. Of je nu een tank, een schip of de Eiffeltoren wil bouwen, er zit van alles tussen! En dan zijn er nog de kleurrijke Junior Kits van Revell, ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar om voor het eerst aan de slag te gaan met modelbouwen en hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Hoe kies ik een Revell bouwpakket?

Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden als je een Revell bouwboos wilt aanschaffen:

 • Thema
  Een Revell bouwpakket kies je doorgaans aan de hand van het thema dat je wilt gaan bouwen. Zo kun je kiezen voor een Revell bouwpakket van een auto, trein, vliegtuig, helikopter, (ruimte)vaartuig of gebouw.
 • Schaal
  Wanneer je je gaat oriënteren op de mogelijkheden zal je zien dat bepaalde thema's vaak in een zelfde schaal zijn uitgevoerd, zodat ze uiteindelijk in de juiste verhoudingen in of op de kast staan. Een groot object als een schip wordt over het algemeen gemaakt in een kleine schaal, zoals 1 op 144. Vliegtuigen hebben veelal een schaal van 1 op 72, en modellen van kleinere objecten zoals auto's en trucks zijn vaak 1 op 16 of 1 op 24. Daar zitten ook weer allerlei verhoudingen tussen in.
 • Benodigdheden
  Veel Revell bouwpakketten worden geleverd inclusief alle benodigde onderdelen en toebehoren, maar het is raadzaam om altijd even de specificaties te checken. Er zijn namelijk wel een aantal bouwdozen waarvoor je mogelijk nog Revell verf, penselen en/of lijm moet aanschaffen. Daarvoor kun je natuurlijk gewoon bij ons terecht!
 • Niveau
  Tot slot raden we aan om te kijken naar de moeilijkheidsgraad van de bouwdoos. Een bouwpakket van Revell voor volwassenen is vaak te ingewikkeld voor jonge kinderen, maar gelukkig zijn er Revell bouwdozen verkrijgbaar voor jong en oud.

Bouwpakket Revell kopen

Een Revell bouwpakket kopen? Dat is zo geregeld via de online shop van TopRC! Je bent bij ons altijd verzekerd van het grootste aanbod en de laagste prijs garantie. Heb je vragen of behoefte aan een deskundig advies? Kom dan eens langs bij onze winkel in Uden of neem even contact met ons op.