Facebook Pixel

Revell bouwdozen

Revell bouwdozen

Revell is een bekend merk dat al tientallen jaren actief is in de modelbouw. Het assortiment van de Revell bouwdozen omvat verschillende thema's, van burgerluchtvaart tot militaire vliegtuigen, en van civiele trucks tot tanks. We zien historische Revell bouwpakketen zoals een Messerschmitt vliegtuig en zelfs een science fiction Revell bouwdoos als de Millennium Falcon. Er is een Revell modelbouw Iveco Stralis truck en bouwpakketten Revell Leopard tanks. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen, van moderne auto's tot Revell bouwdozen met dinosauriërs. Sommigen compleet uitgevoerd met lijm en verf.

Bouwdozen Revell kiezen

Een Revell bouwpakket kies je aan de hand van het thema dat je wilt gaan bouwen. Kies bijvoorbeeld voor schepen, een Revell bouwdoos zeesleper of onderzeeër. Je zult zien dat bepaalde thema's vaak algemeen in een zelfde schaal zijn uitgevoerd. Een groot object als een schip wordt over het algemeen gemaakt in een kleine schaal zoals 1 op 144. Grote modellen van kleinere objecten zoals auto's en trucks komen in de schaal 1 op 16. Daar tussenin zijn er Revell bouwpakketten in alle gangbare verhoudingen zoals vliegtuig Revell bouwdozen in 1 op 114. Zo staat een bepaaldthema in de juiste verhouding op de kast.

Bouwdozen Revell kopen

Wanneer er een keuze is gemaakt voor een Revell bouwpakket moet bekeken worden wat de benodigdheden zijn. Er zijn geschenksets Revell bouwdozen waar lijm en verf worden bijgeleverd. Bij andere bouwpakketten van Revell moet dat apart aangeschaft worden. Welke kleuren zullen er nodig zijn? Welke penselen zal ik gebruiken? De ervaren modelbouwer heeft natuurlijk al het een en ander in huis. Gereedschap en benodigdheden vind je in de winkel van TopRC in Uden of in de webshop. Zo kun je goed voorbereid aan de slag met de mooie hobby van Revell modelbouw


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 632

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 632

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina