Bouwdozen Starwars

Bouwdozen Starwars

De legendarische filmreeks Star Wars heeft een aantal even legendarische ruimtevaartuigen voortgebracht. Revell brengt een aantal modellen van deze Star Wars schepen op de markt. Omdat het uitzonderlijke modellen zijn lijkt Revell er voor gekozen te hebben om ook uitzonderlijke schaalverhoudingen te gebruiken. In hoeverre de schaal in verhouding staat tot de werkelijkheid is moeilijk te zeggen omdat de werkelijkheid niet bestaat. De schaal geeft wel aan in welke verhouding de Star Wars tot elkaar staan. Zo is de Revell 1/72 Millennium Falcon van een andere orde dan de Revell 1/241 Millennium Falcon.

Bouwdozen Star Wars kiezen

Kies simpelweg het Star Wars bouwpakket dat het meeste aanspreekt. Bij de genoemde Millennium Falcon modellen valt er te kiezen tussen een groot en een klein model. De andere Star Wars ruimteschepen zijn op zich zelf uniek. Wel wordt er verschil gemaakt tussen Star Wars ruimteschepen die in handen zijn van de rebellen. Zo is de X-Wing Fighter er in twee uitvoeringen. Daarmee valt er voor de fans bij Star wars modelbouw genoeg te kiezen. Er is altijd wel een Star wars bouwpakket dat het meeste aanspreekt. Bouw het en beleef je eigen Star Wars. 

Bouwdozen Star Wars kopen

Star Wars modelbouw koop je bij de modelbouwspecialist TopRC. Maak een keuze voor je favoriete Star Wars model en bestel het bouwpakket in de webshop van TopRC. De verf en lijm die nodig zijn voor het bouwen van de Star wars bouwpakketten zijn volop verkrijgbaar. Wanneer de bestelling uitkomt boven de vijftig euro betaal je geen verzendkosten. Je kunt ook naar de TopRC winkel in Uden komen. Kies een van de legendarische Star Wars ruimteschepen in de 1000 m2 showroom en ga direct aan de slag met de mooie hobby van Star Wars modelbouw.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 44

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 44

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina