E-Flite Blade mCPX BL2 BNF Basic

€ 199,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Leer nu op een eenvoudige manier vliegen en aerobatische manoeuvres maken met een radiografisch bestuurbare modelhelikopter. Het duurzame ontwerp, de verfijnde vliegprestaties en de SAFE technologie in de Blade mCPX BL2 maken het mogelijk. Dit prachtige toestel is gemaakt voor beginnelingen en halfgevorderde piloten. Dankzij de verbeterde vliegprestaties en bouw overstijgt het populaire mCP X platform zichzelf met dit model.

RC helikopter voor beginnelingen en gevorderden

De exclusieve SAFE en AS3X technologie in deze heli zorgen dat je de controle behoudt door te zorgen voor de nodige stabiliteit bij je vlieglessen. Dit geeft vertrouwen in je eigen kunnen en je zult meteen veel plezier beleven. Drie progressieve vliegmodi geven je de mogelijkheid om stap voor stap als piloot te groeien. Je kiest gewoon de modus die het beste past bij jouw niveau. De herstelmodus voor paniekgevallen is bijvoorbeeld fantastisch voor halfgevorderde piloten. Dankzij SAFE is deze micro helikopter geschikt als model voor beginnende piloten, maar ook zeer aantrekkelijk voor experts die een sterk model zoeken voor een flinke portie plezier bij hun dagelijkse oefeningen. Voor ervaren piloten is het een prachtig toestel om zichzelf en vrienden mee uit te dagen, bijvoorbeeld in vliegwedstrijden. Iedereen zal vanwege de crashbestendigheid verliefd worden op de Blade mCPX BL2.

Krachtige motoren en crashbestendig ontwerp

De E-Flite Blade mCPX BL2 heeft twee sterke motoren: een 6700Kv borstelloze hoofdmotor en een 7,700Kv Outrunner borstelloze staartmotor. Deze leveren maximale kracht om met gemak adembenemende manoeuvres te maken. Je zult zien dat je de controle behoudt en het toestel zeer nauwkeurig kunt bedienen. Mocht het toch even fout gaan, dan is er niks aan de hand. Deze modelheli bestaat namelijk uit lichtgewicht en extreem stevige componenten die bijna elke val of botsing overleven. Deze crashbestendigheid is perfect als je ingewikkelde vliegbewegingen wilt leren.

Collective pitch heli met snelle nauwkeurige servo’s

De lineaire cyclische servo’s van de E-Flite Blade mCPX BL2 verzorgen een koppel en snelheid die ideaal zijn om met precisie en stabiliteit te vliegen. Het model is bovendien een zogenaamde collective pitch helikopter. Dit betekent dat de hoek van de bladen van de rotor dankzij geavanceerde techniek verstelbaar is. Dankzij het verstellen van de bladen kan het toestel eenvoudig stijgen en dalen. Het is hiermee zelfs mogelijk om op de kop te vliegen.

AS3X en SAFE technologie

Doordat de Blade mCPX BL2 is uitgerust met innovatieve SAFE en AS3X technologie kan iedereen er gemakkelijk mee vliegen. Kies bijvoorbeeld voor een vliegmodus waarbij stuurfouten automatisch gecorrigeerd worden of vlieg op eigen inzicht met volledige 3D. Verbeter zo, met meer of minder hulp, iedere keer weer je vaardigheden. Het AS3X systeem is overigens FlyBarLess (FBL). Dit betekent dat de vliegstang (flybar) bij de hoofdrotor ontbreekt. De voordelen hiervan zijn: een lager gewicht, een grotere wendbaarheid, een grotere stabiliteit en een langere vliegtijd. Verder is het toestel uitgerust met SAFE Z Altitude Control. Deze techniek zorgt ervoor dat je gemakkelijker op dezelfde hoogte blijft vliegen. Daarnaast is de vluchtcontroller verticaal bevestigd om schokken te dempen en trillingen naar de gyro te verwijderen.

Belangrijkste kenmerken

- Collective pitch RC helikopter (hoek van de bladen is verstelbaar)
- Krachtige 6700Kv borstelloze hoofdmotor
- 7,700Kv Outrunner borstelloze staartmotor voor maximale mogelijkheden van de staart
- AS3X systeem zonder vliegstang (FBL, oftewel flybarless)
- SAFE stabiliteitsmodi en herstelmodus voor paniekgevallen
- Extreem duurzaam ontwerp
- Prachtig helder kleurenschema
- Inclusief symmetrische hoofdbladen voor een snelle vlucht en grootse prestaties
- Snelle lineaire cyclische servo’s met duale kogellagers
- Crashbestendig ontwerp

Benodigdheden

- DSM2/DSMX Zender (minimaal 6-kanaals)
- 2S 280mAh accu (klik hier)
- Lipo lader

Video van de E-Flite Blade mCPX BL2

Meer informatie
SKUBLH6050
MerkE-Flite
EAN605482427729
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:E-Flite Blade mCPX BL2 BNF Basic
Waardering