HPI Electro auto's

HPI Electro auto's

Geen verstand van brandstofmotoren en wil je gewoonweg vet racen? Ga dan voor een HPI electro auto. Deze HPI electro auto’s zijn razend populair omdat je geen verstand van brandstofmotoren hoeft te hebben om toch enorme snelheden te kunnen behalen. Ideaal voor de jonge racers. De HPI electro auto’s worden gemaakt van de beste materialen en elektronica en kunnen snelheden tot wel 100 km/h behalen. Ga voor kwaliteit en kies voor een van de HPI electro modellen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

HPI Savage

De HPI Savage is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de HPI Savage Flux HP brushless monster truck RTR en de HPI Savage XS. Met deze modellen maak je vette backflips en geweldige wheelies door slechts een klein dotje gas te geven. De HPI Savage XS monster truck is volledig waterproof en daardoor kun je elk terrein aan. Je haalt zonder moeite snelheden tot wel 100 km/h door de zeer krachtige motor. De HPI Savage XS is kleiner dan de normale Savage, waardoor hij op alle plekken kan komen! Dit model is de snelste mini monster truck ter wereld!

HPI Trophy

De HPI Trophy Flux brushless RTR is in een buggy en een truggy uitvoering verkrijgbaar. Beiden zijn helemaal klaar voor het gebruik van 4S lipo accu’s van 14.4V en 2,4 ghz besturing. Met de HPI Trophy ben je verzekerd van veel fun en hoge snelheden! Maak je een ongelukje of is er iets versleten aan je HPI Trophy Flux? Dan kun je in onze webshop terecht voor HPI onderdelen. Deze zijn namelijk los te vervangen.

HPI Sprint

HPI Sprint is verkrijgbaar in drie modellen, namelijk de HPI Sprint 2 Drift electro touringcar RTR, de HPI Sprint 2 Sport Mustang-X electro touringcar RTR en de HPI Sprint 2 Sport electro touringcar RTR. Deze modellen zijn makkelijk te besturen en eenvoudig te onderhouden. De laatste technische snufjes zijn aanwezig en daarnaast zijn ze ook nog eens volledig waterproof! Wil je meer advies over de HPI Electro modellen? TopRC.nl is te bereiken op het nummer 0413-746012. Wij denken met plezier met je mee!