LiPo accu's

Een lithium-ion-polymeer-accu, beter bekend als een lithium-polymeer-accu of kortweg Lipo accu wordt sinds enkele jaren veel gebruikt in radiografisch bestuurbare modellen vanwege het grote vermogen per gewicht. Door een lage interne weerstand kunnen lipo accu's hoge stroom afgeven. Er zijn diverse lipo accu's verkrijgbaar, met verschillende voltages. Des te meer cellen, des te hoger het voltage (1S is 3.7V). Alle lipo accu's in ons assortiment zijn door ons getest en gekwalificeerd als goede lipo accu. U bent er zeker van dat als u een lipo accu bij ons aanschaft dat hij voldoet aan alle eissen!

Lipo lader

Om een lipo accu te kunnen laden heeft u een speciale lipo lader nodig. Deze laders zijn vaak te herkennen aan een display. Tegenwoordig kan vrijwel iedere computergestuurde lader een lipo accu opladen. Een lipo accu met meer dan 1 cel dient gebalanceerd geladen te worden. Hiermee voorkomt u het vroegtijdig stuk gaan van een lipo accu. Bekijk ons assortiment lipo laders of laat u adviseren door één van onze specialisten.

Lipo laadzak

Zodra u een lipo accu gaat laden adviseren wij u een lipo laadzak aan te schaffen. Deze speciale laadzakken zijn ontworpen voor extra veiligheid tijdens het laden. U voorkomt hiermee dat, als er iets gebeurt tijdens het laden, verdere schade onstaat aan spullen die liggen in uw omgeving. Een lipo laadzak kost slechts een paar euro en voorkomt een hoop ellende als het mis gaat. Bekijk ons assortiment lipo laadzakken.

Stekker aansluiting

Aan een lipo accu zit een bepaalde stekker aansluiting zodat u deze kunt aansluiten op uw radiografisch bestuurbaar model. Het is van belang dat de juiste stekker aan uw lipo accu zit want anders is deze niet direct te gebruiken. Mocht de juiste stekker ontbreken aan uw accu dan is het mogelijk deze te voorzien van een andere stekker, of u kunt gebruik maken van een verloopkabel. Kijk ook direct even of u reeds de juiste laadkabel heeft om uw accu op te laden...

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak gebruik van speciale aanbiedingen en acties:
Onze support
Ons team helpt u graag verder! Bel ons of stuur ons een e-mail.
TopRC via Social Media
TopRC is actief op verschillende social media kanalen. Voeg TopRC toe aan uw Twitter of Facebook.
Vertrouwd betalen
Je kunt bij TopRC veilig & vertrouwd betalen met MultiSafepay.
TopRC.nl wordt beoordeeld met een 9 / 10 Lees de 30 beoordelingen.
Copyright 2016 TopRC.nl - Alle prijzen zijn in EUR en inclusief BTW.