Facebook Pixel
Filteren
Filteren
Categorie
Bekijk meer
prijs
Merk
Bekijk meer
Type stekker
Bekijk meer
Capaciteit
Bekijk meer

LiPo accu's

LiPo accu's

Een lithium-ion-polymeer-accu, beter bekend als een lithium-polymeer-accu of kortweg Lipo accu wordt sinds enkele jaren veel gebruikt in radiografisch bestuurbare modellen vanwege het grote vermogen per gewicht. Door een lage interne weerstand kunnen lipo accu's hoge stroom afgeven. Er zijn diverse lipo accu's verkrijgbaar, met verschillende voltages. Des te meer cellen, des te hoger het voltage (1S is 3.7V). Alle lipo accu's in ons assortiment zijn door ons getest en gekwalificeerd als goede lipo accu. Je bent er zeker van dat als je een lipo accu bij ons aanschaft dat hij voldoet aan alle eisen!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 322

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 322

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lipo lader noodzakelijk

Om een lipo accu te kunnen laden heb je een speciale lipo lader nodig. Deze laders zijn vaak te herkennen aan een display. Tegenwoordig kan vrijwel iedere computergestuurde lader een lipo accu opladen. Een lipo accu met meer dan 1 cel dient gebalanceerd geladen te worden. Hiermee voorkom je het vroegtijdig stuk gaan van een lipo accu. Bekijk ons assortiment lipo laders of laat je adviseren door één van onze specialisten.

Lipo laadzak voor extra veiligheid

Zodra je een lipo accu gaat laden adviseren wij je een lipo laadzak aan te schaffen. Deze speciale laadzakken zijn ontworpen voor extra veiligheid tijdens het laden. Je voorkomt hiermee dat, als er iets gebeurt tijdens het laden, verdere schade onstaat aan spullen die liggen in jouw omgeving. Een lipo laadzak kost slechts een paar euro en voorkomt een hoop ellende als het mis gaat. Bekijk ons assortiment lipo laadzakken.

Stekker aansluiting

Aan een lipo accu zit een bepaalde stekker aansluiting zodat je deze kunt aansluiten op je radiografisch bestuurbaar model. Het is van belang dat de juiste stekker aan uw lipo accu zit want anders is deze niet direct te gebruiken. Mocht de juiste stekker ontbreken aan je accu dan is het mogelijk deze te voorzien van een andere stekker, of je kunt gebruik maken van een verloopkabel. Kijk ook direct even of je reeds de juiste laadkabel hebt om je accu op te laden...