HPI RC Auto's

HPI

HPI is een van 's werelds bekendste fabrikanten van radiografisch bestuurbare auto's. Het assortiment strekt zich uit van 1 op 18 electro brushed en 1 op 8 brushless tot benzine en nitro RC auto's. Daarbij variëren de modellen van touringcars en drifters tot buggy's en monstertrucks. Het merk biedt dus volop keuze in verschillende RC auto's met als overeenkomst de hoge kwaliteit en de fraaie afwerking. De modellen zien er stuk voor stuk gelikt uit, ongeacht de schaal die is toegepast. Het zal nog moeilijk worden om een HPI-Racing Radio Controlled model te kiezen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een HPI RC auto kiezen

Er zijn verschillende routes om een HPI RC auto te kiezen. Afhankelijk van de persoonlijke wensen en voorkeuren en het beschikbare budget kun je kiezen voor electro brushed of brushless, benzine of nitro. Of de voorkeur gaat uit naar een bepaald model, on road of off road. Een touringcar, drifter, rallywagen of een buggy of monstertruck. Hoe groot wil je 'm hebben? Welke schaal heb je in gedachten? Een Benzine buggy van HPI is behoorlijk groot met een schaal van 1 op 6. Je kunt ook kiezen voor een 1 op 18 drifter, afhankelijk van jouw voorkeur.

Een HPI RC auto kopen

Wanneer een HPI RC auto is gekozen aan de hand van de aandrijving, het model en de schaal is TopRC het aangewezen adres om een radiografisch bestuurbare auto van dit topmerk aan te schaffen. Als grootste RC specialist in Nederland en België hebben we magazijnen in heel Europa. Wanneer we het favoriete model niet beschikbaar hebben in onze winkel in Uden zijn er nog altijd magazijnen in Frankrijk en Duitsland. Zo kunnen we dus altijd snel leveren en dat met een laagste prijs garantie. Dit geldt ook voor de onderdelen van de HPI RC auto's.