Facebook Pixel

Traxxas X-Maxx

Traxxas X-Maxx

Traxxas heeft elk aspect van de originele X-Maxx opnieuw ontworpen met het doel er ’s werelds meest robuuste Ready to Drive monster truck van te maken. Daar zijn ze in geslaagd! Met zijn meedogenloze 4X4 power, verbluffende acceleratie en revolutionaire Cush Drive systeem is de Traxxas X-Maxx gemaakt om de wetten van de fysica te tarten en de meest extreme terreinen te overwinnen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Traxxas X-Maxx specificaties

De Traxxas X-Maxx is groot, snel en ontzettend sterk. Het model heeft een schaal van 1 op 5. Dat maakt hem liefst 75 centimeter lang en ruim 8 kilo zwaar. Door 2 x 4S Traxxas lipo accu's te plaatsen kun je snelheden van wel 80+ kilometer per uur behalen. Dankzij de vierwielaandrijving kan de X-Maxx op elk terrein goed uit de voeten. Zelfs het rijden in natte omstandigheden is geen enkel probleem, want de elektronica is waterdicht uitgevoerd. Goed om te weten: als je een Traxxas model bij ons aanschaft krijg je standaard 2 jaar garantie op de elektronica!

Traxxas X-Maxx uitvoeringen

De Traxxas X-Maxx is te koop in verschillende stoere uitvoeringen, waaronder de oogstrelende Rock & Roll editie. Het chassis van de auto is hetzelfde, alleen de body wijkt af. Kies de kleur die jij het mooist vindt en maak al je vrienden jaloers!

Neem meteen even een kijkje in ons aanbod Traxxas X-Maxx onderdelen.

Traxxas X-Maxx kopen

Bij TopRC bestel je een Traxxas X-Maxx in jouw favoriete kleur, tegen de laagste prijs! Zodra we je bestelling binnen hebben zorgen we dat je nieuwe X-Maxx razendsnel bij je wordt afgeleverd. Heb je vragen of kun je wel wat advies gebruiken bij de aanschaf van een electro RC auto? Neem dan contact op met een van onze RC specialisten of breng een bezoek onze 1000m2 ruime winkel in Uden!