Facebook Pixel

Quadcopter GPS

Quadcopter GPS

Geavanceerde quadcopters zijn vaak voorzien van GPS. Als een quadcopter is uitgerust met GPS dan vliegt deze velen malen makkelijker dan een quadcopter zonder GPS. Het GPS signaal zorgt ervoor dat de quadcopter wordt gepositioneerd. Laat je dus de sticks van de zender los dan zal de GPS quadcopter, als er voldoende GPS signaal is, op positie gehouden worden. Als de wind het model probeert te verplaatsen dan zal de quadcopter er alles aan doen om op dezelfde plaats te blijven vliegen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

GPS automatische piloot

Een GPS quadcopter vliegt niet alleen uitermate stabiel maar er zijn vaak ook nog veel meer dingen mee mogelijk. Deze modellen zijn uitgerust met een coming home functie. Met deze functie is het mogelijk de quadcopter terug te laten keren naar de plaats waar de motoren zijn gestart. Dit gebeurt volledig zelfstandig! Bij sommige quadcopters is het mogelijk waypoints aan te geven. Waypoints zijn punten waar de drone geheel zelfstandig naar toe zal vliegen. Het model vliegt dan als het ware op een automatische piloot. 

GPS Quadcopter met camera

Niets is mooier dan een quadcopter met camera. Als een model is uitgerust met een camera dan kun je de mooiste luchtbeelden maken. Bekijk daarom ook ons assortiment quadcopters met camera.