Mini Quadcopter

Mini Quadcopter

Een mini quadcopter is een kleine, radiografisch bestuurbare helikopter die voorzien is van 4 propellers met symmetrisch hellende bladen. Onze mini quadcopters zijn geweldig voor zowel ervaren vliegers als mensen die graag willen kennismaken met radiografisch bestuurbare voer- en vliegtuigen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mini quadcopter met camera

In ons quadcopter assortiment vindt je tevens een mooie collectie mini quadcopters met camera. Hiermee kun je schitterende opnames maken van de omgeving waarin je gaat vliegen. Bij de meeste mini quadcopters met camera worden de opnames opgeslagen op een geheugenkaartje in de quadcopter zelf. Er zijn echter ook een aantal mini quadcopters met camera waarbij je tijdens het vliegen live beelden kunt bekijken op de zender of op je smartphone. 

Een quadcopter mini kopen

Wil je een quadcopter mini kopen, dan heb je de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er de Ready To Fly (RTF) exemplaren. Deze mini quadcopters zijn al volledig gemonteerd, zodat je direct de lucht in kunt! Lijkt het je juist leuk om zelf een mini quadcopter in elkaar te zetten? Dan kun je kiezen voor één van onze Almost Ready To Fly (ARF) exemplaren. Heb je nog vragen met betrekking tot een quadcopter mini kopen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder.