Filteren
Filteren
Categorie
Bekijk meer
prijs
Merk
Type stekker
Type electro motor

Spektrum

Spektrum is een van 's werelds bekendste zender fabrikanten. Al jaren maakt menig modelbouwer gebruik van Spektrum producten. Spektrum zenders zijn er bijvoorbeeld voor Drones, RC Auto's, RC Boten, RC Helicopters, en RC Vliegtuigen. Door het grote assortiment is er altijd wel een Spektrum zender die bij je past. Naast Spektrum zenders en ontvangers zijn er ook Spektrum servo's en verschillende accessoires te verkrijgen. Alle Spektrum producten zijn van goede kwaliteit en geschikt voor verschillende toepassingen. Heb je vragen over de producten van Spektrum? Neem contact op met onze RC Specialisten, want wij helpen je graag verder met het maken van een goede keuze.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 141

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 141

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spektrum accessoires

Ben je reeds in het bezit van een Spektrum zender en zoek je daarvoor handige accessoires? Blader dan eens door het volledige Spektrum assortiment. Er zijn verschillende handige accessoires verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld transportkoffers.

Spektrum Zender Onderdelen

Is jouw Spektrum zender gevallen en is daardoor bijvoorbeeld een schakelaar afgebroken? Ook voor Spektrum zender onderdelen kun je bij ons terecht. Als je het juiste onderdeel niet gevonden krijgt neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. In principe kunnen wij je alle Spektrum zender onderdelen leveren en die heb je dan vervolgens binnen enkele dagen in huis.