Facebook Pixel

Spektrum BT2000 DX3 Smart Bluetooth Module

SKU
SPMBT2000
€ 19,99

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De Spektrum BT2000 is bedoeld om Bluetooth-functionaliteit toe te voegen aan jouw Spektrum DX3 Smart Transmitter voor gebruik met de Spektrum Dashboard mobiele app.

Met de mobiele applicatie kunnen bestuurders alles bekijken, van snelheid, motor- of motortemperatuur, accuspanning en meer. En nu met de Spektrum Smart Technology-integratie is het gemakkelijker dan ooit tevoren om waardevolle telemetriegegevens binnen handbereik te krijgen, zonder extra kabels of sensoren.

Installeer eenvoudig de Spektrum Bluetooth-module en bekijk realtime telemetriegegevens als nooit tevoren. Je kunt ook individuele instellingen beheren voor toerental, temperatuur, rx-spanning en meer. Ook is het mogelijk om alarmen in te stellen voor bijvoorbeeld een te lage spanning, hoge motortemperatuur en RPM-limieten. Bovenop ons innovatieve telemetrie-dashboard kunnen chauffeurs zelfs nog diepere en fijnere aanpassingen maken aan servo-instellingen, zoals uitslagen, sub-trims en hulpschakelaarinstellingen. Hierdoor is het mogelijk om jouw auto eenvoudig en probleemloos naar je wensen af ​​te stemmen.

Wil je je speedrun delen met je vrienden? Gebruik dan de sociale media-integratie! Plaats een schermafbeelding van je snelste sessie rechtstreeks op jouw Facebook-, Twitter- of Instagram-account.

Installatietip: bij de eerste koppeling met de geïnstalleerde Spektrum Bluetooth-module, zal de applicatie de zenderfirmware bijwerken waardoor de zender telemetriegegevens kan ontvangen van de ingebouwde telemetrie-ontvanger of telemetriemodule. Sluit de applicatie niet en schakel de zender niet uit tijdens het updateproces. De Dashboard-applicatie werkt pas als de zender is bijgewerkt.

Meer informatie
SKUSPMBT2000
MerkSpektrum
EAN605482715857
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Spektrum BT2000 DX3 Smart Bluetooth Module
Waardering