Met onze speciale Traxxas inruilactie ruil je een oude Traxxas auto (zonder accu) in en betaal je slechts 35% bij voor hetzelfde model (met hetzelfde artikelnummer), maar dan uiteraard een nieuw exemplaar!

Inruil voorbeelden

Voorbeeld 1: Je bent in het bezit van een gebruikte Traxxas X-Maxx 8S (nieuw €1089) heb je dus tegen een bijbetaling van slechts €381,15 (35%) een nieuw exemplaar. De gebruikte Traxxas X-Maxx 8S levert dan €707.85 (65% van een nieuwe €1089) op.

Voorbeeld 2: Je bent in het bezit van een gebruikte Traxxas Bandit XL5 2WD (nieuw €189) heb je dus tegen een bijbetaling van slechts €66,15 (35%) een nieuw exemplaar. De gebruikte Traxxas Bandit XL5 2WD levert dan €122.85 (65% van een nieuwe €189) op.

Om aanspraak te maken op deze actie mag de auto geen extreme schade of defecten bevatten. Mocht dit wel het geval zijn dan kan de auto alsnog ingeruild worden, maar dan tegen een ander tarief.

Gebruik maken van deze actie?

Stuur foto's en informatie naar [email protected] en je krijgt spoedig een inruilprijs. Natuurlijk mag je ook gewoon langskomen in onze winkel te Uden.

Iets anders inruilen?

Heb je geen Traxxas auto, maar wens je iets anders in te ruilen? Geen probleem! Auto's van een ander merk ruilen wij meestal ook gewoon in (hiervoor geldt tevens een ander tarief).