Bouwdozen Accessoires

Bouwdozen Accessoires

Om een plaatje compleet te maken kan er behalve voor modelfiguren ook gekozen worden voor modelbouw accessoires. Modelfiguren worden veel gebruikt bij het maken van een leger scene. Met toebehoren zoals lichte wapens. munitiekisten en jerrycans krijgen deze militairen extra uitrusting. Zo zijn er ook voor 1/24 bouwdozen trucks en trailers de nodige modelbouw accessoires verkrijgbaar. Zo kan een truck aangekleed worden met extra bumpers, brandstoftanks en lampen. Er is ook een autolaadkraan beschikbaar als accessoires bouwdoos. Voor de AMT bouwdozen auto's 1/25 zijn er sets met speciale wielen verkrijgbaar als accessoires bouwdoos. 

Bouwdozen accessoires kiezen

Wanneer er een leger diorama in de schaal 1 op 35 gebouwd wordt kan er gekozen worden om die uit te breiden met treinrails of benodigdheden voor de militairen. Bij het bouwen van een truck in de schaal 1 op 24 kan er gekozen worden om die compleet te maken met modelbouw accessoires. En bij het bouwen van een auto in de schaal 1 op 25 kun je kiezen voor speciale wielen. Zo zijn er voor verschillende modelbouwers bouwdozen accessoires te kiezen die het modelbouw project compleet maken. TopRC heeft dit diverse assortiment modelbouw accessoires verzameld in een aparte categorie zodat het kiezen makkelijk gemaakt is. 

Bouwdozen accessoires kopen

Modelbouw accessoires kun je gemakkelijk bestellen in de TopRC webshop. Een aparte categorie heeft het kopen gemakkelijk gemaakt. Combineer je bestelling met andere bouwdozen en bij besteding van meer dan vijftig euro betaal je geen verzendkosten. Verschillende bouwdozen accessoires kunnen ook dezelfde avond al in huis zijn wanneer er voor twaalf uur 's middags is besteld. Zo kun je snel verder met het modelbouw project. Je kunt ook naar de winkel met 1000 m2 showroom komen in Uden. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de modelbouw accessoires en de mogelijkheden er van.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina