Bouwdozen Trucks & Trailers

Bouwdozen Trucks & Trailers

In de categorie bouwdozen trucks & trailers komen we verschillende soorten trucks tegen, uitgevoerd in diverse verhoudingen. De veel gebruikte schaal in het leger thema van 1 op 35 zien we bij de militaire modelbouw vrachtwagens. Modelbouw Monster Trucks worden aangeboden in de schaal 1 op 32 en 1 op 25. Deze laatste schaal wordt ook gebruikt voor historische bouwpakket vrachtwagens. De bekendste en populairste schaal voor bouwpakketten vrachtwagens is 1 op 24. Een moderne modelbouw vrachtwagen is over het algemeen in deze verhouding uitgevoerd. Er zijn diverse bouwpakket vrachtwagen trucks en trailers in het assortiment opgenomen.

Bouwdozen trucks & trailers kiezen

Afhankelijk van het gekozen thema kun je een modelbouw vrachtwagen kiezen. Ben je actief met het leger thema en wil je bijvoorbeeld een mooie diorama bouwen met een scene uit een oorlog dan kun je kiezen voor een leger bouwpakket vrachtwagen. Gaat je voorkeur uit naar legendarische Amerikaanse trucks dan is daar ook een aparte categorie modelbouw vrachtwagens en trailers. Je eigen truck nabouwen in de bedrijfskleuren is ook mogelijk met moderne modelbouw trucks en de bijpassende bouwpakket vrachtwagentrailers. Alle grote merken zijn beschikbaar en met wat aanpassingen is het precies je eigen truck.

Bouwdozen trucks & trailers kopen

Bouwpakketten vrachtwagens kies je uit een groot assortiment modelbouw vrachtwagens en koop je bij een modelbouw trucks specialist zoals TopRC. Plaats eenvoudig je bestelling in de webshop of kom naar onze winkel in Uden. Specialisten in bouwpakket vrachtwagens staan in onze 1000 m2 grote winkel voor je klaar om een juiste keuze te maken en je te adviseren in de benodigdheden. Die benodigdheden zoals verf en lijm voor bouwpakketten vrachtwagens kun je ook in de webwinkel kopen. Net zoals gereedschap en penselen. Zo kun je direct aan de slag met je modelbouw vrachtwagen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 125

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 125

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina