Airfix Bouwdozen

Airfix Bouwdozen

Het bekende merk Airfix brengt een breed assortiment bouwdozen op de markt. We zien bouwdozen vliegtuigen, auto's en tanks. Maar ook schepen en gebouwen worden op schaal weergegeven. De schaal van de Airfix bouwdozen varieert van 1 op 24 voor vliegtuigen tot 1 op 700 voor bouwdozen boten. Bij deze uitzonderlijke schaal gaat het dan ook wel om de Titanic. Een andere uitzondering wordt gevormd door de Airfix 1/12 1930 4.5 Litre Bentley. Het komt er op neer dat alle gangbare verhoudingen bij Airfix modelbouw vertegenwoordigd zijn zodat er veel te kiezen valt.

Airfix bouwdozen kiezen

Er valt dus veel te kiezen bij de Airfix bouwpakketten. Allereerst het thema wat men uit wilt beelden. Kies bijvoorbeeld voor modelbouw Airfix militaire vliegtuigen. Vervolgens de schaal van de Airfix bouwdoos. Ga je in dit thema voor een 1/24 Airfix bouwdoos of misschien toch voor een 1/72 Airfix vliegtuig? Verschillende modelbouw Airfix dozen worden aangeboden inclusief verf. Uniek zijn de zogenaamde Airfix Quickbuild bouwdozen. Voor deze bouwpakketten is geen verf en lijm nodig. Voor andere Airfix bouwdozen kies je verf en lijm eenvoudig in de webshop van TopRC.

Airfix bouwdozen kopen

Welk thema er ook gekozen is, militaire- of burgervliegtuigen, raceauto's of boten, een geschenkset voor een beginner of een topmodel als de Airfix 1/12 1930 4.5 Litre Bentley, modelbouw Airfix pakketten kun je kopen de winkel van TopRC in Uden of in de webshop. Wanneer er een keuze is gemaakt is bestellen eenvoudig. Bij besteding van meer dan vijftig euro worden de Airfix modelbouw dozen zonder verzendkosten verstuurd. Er zijn ook Airfix bouwpakketten die dezelfde avond in huis kunnen zijn. Let daarbij op het logo en plaats de bestelling voor twaalf uur 's middags. Zo kun je snel genieten van de Airfix bouwdozen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 198

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 198

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina