Bouwdozen Gebouwen

Bouwdozen Gebouwen

Modelbouw gebouwen worden over het algemeen gebruikt voor het thema bouwdozen leger. De verhoudingen die in dat thema gebruikt worden zien we dus ook terug bij de bouwpakketten gebouwen. Het bekende merk Airfix zorgt dat er voor bijna elke gangbare schaal wel een modelbouw gebouw te vinden is. Zo kun je modelbouw tanks in een omgeving plaatsen wat in het tijdsbeeld past. Samen met modelfiguren kun je zo een compleet diorama opbouwen. Bedenk een scene, plaats daarin een bouwpakket gebouw en maak het plaatje compleet. Leuk om te bouwen en om naar te kijken. 

Bouwdozen gebouwen kiezen

Bouwpakketten gebouwen zal je kiezen aan de hand van de schaal waarin je gekozen hebt om het project weer te geven. Vervolgens kun je de periode kiezen waarin de scene zich afspeelt. De Tweede Wereldoorlog is sterk vertegenwoordigd bij de modelbouw gebouwen maar ook de Vietnamoorlog en de Afghaanse oorlog kunnen worden uitgebeeld. Overigens zijn er ook buiten het leger thema modelbouw gebouwen te vinden. Bijvoorbeeld een model van de Eiffeltoren. In 65 delen kun je de legendarische toren nabouwen in een schaal van 1 op 650 wat een model oplevert van bijna 48 cm hoog.

Bouwdozen gebouwen kopen

Wanneer er een keuze is gemaakt voor een modelbouw gebouw, in het legerthema of daarbuiten met de Eiffeltoren, kun je die bestellen in de webwinkel van TopRC. Combineer je bestelling met andere items en bij besteding van minimaal 50 euro betaal je geen verzendkosten. Ook voor benodigdheden zoals verf en lijm, gereedschap en penselen voor modelbouw gebouwen ben je bij TopRC aan het juiste adres. Zo kun je direct aan de slag met je bouwpakketten gebouwen en een mooie scene bouwen, misschien wel een compleet diorama, groot of klein, waarin van alles gebeurt en veel te zien is.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 38

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 38

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina