Italeri Bouwdozen

Italeri Bouwdozen

Italeri Modelbouw is een bekend en populair merk dat al tientallen jaren bestaat. Het bedrijf brengt bouwdozen op de markt in diverse categorieën. Zo zien we in het assortiment Italeri bouwdozen verschillende thema's zoals Italeri modelbouw vrachtwagens, auto's, vliegtuigen en tanks. De verhoudingen variëren van een schaal van 1 op 72 en 1 op 48 voor vliegtuigen en helicopters tot 1 op 9 voor motoren. Uitzonderingen zijn een Italeri bouwdoos boot in de schaal 1 op 720. Tanks en legervoertuigen komen in het voor het leger thema veel gebruikte 1 op 35. 

Bouwdozen Italeri kiezen

Bij het kiezen van Italeri bouwdozen gaat het vooral om welk thema bouwpakket Italeri je wilt bouwen. Het thema Italeri modelbouw is dus al direct verbonden aan een bepaalde schaal. Kies je voor Italeri modelbouw vrachtwagens dan zul je zien dat deze bouwdozen trucks Italeri zijn uitgevoerd in de schaal 1 op 24. Onderling goed te combineren en passend bij de Italeri modelbouw auto's. Zo kun je met bouwpakketten Italeri je eigen truck nabouwen met daarnaast je droomauto. De gewenste kleuren bepaal je zelf met de bouwdozen verf.

Bouwdozen Italeri kopen

Een bouwpakket Italeri koop je natuurlijk bij een specialist in bouwpakketten Italeri. TopRC is die expert in Italeri modelbouw met een groot assortiment Italeri bouwdozen. Wat je voorkeur ook is, Italeri modelbouw vrachtwagens, auto's, vliegtuigen, tanks of motoren, er is altijd een bouwpakket Italeri te vinden dat aan je eisen voldoet. Jong en oud, beginnend of gevorderd modelbouwer, iedereen kan met Italeri modelbouw van deze prachtige hobby genieten. Het bouwen geeft veel plezier en het resultaat is om trots op te zijn. Koop je bouwpakketten Italeri dus bij TopRC in de winkel in Uden of in de webshop. TopRC zorgt dan voor snelle levertijden en scherpe prijzen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 180

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 180

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina