Bouwdozen Motoren

Bouwdozen Motoren

Modelbouw motoren worden aangeboden in verschillende verhoudingen. Afhankelijk van de gebruikte schaal van de bouwpakket motor zal de modelbouw motor groter of kleiner zijn. Zo zien we het motor bouwpakket Honda RC 211V in de schaal 1 op 24 met 31 onderdelen maar ook in de schaal 1 op 12 met 73 onderdelen. De eerste modelbouw motor zal dus de helft kleiner zijn dan de andere. Dit geeft ook een verschil in moeilijkheidsgraad bij deze motor bouwpakketten. Daarbij zijn deze bouwpakketten motoren verkrijgbaar met en zonder verf en lijm. 

Bouwdozen motoren kiezen

Er zijn ook andere verhoudingen motor bouwpakketten beschikbaar. Zo zien we 1 op 72 en 1 op 35, passend in het thema bouwdozen leger. Ook de populaire verhoudingen voor modelbouw motoren van schaal 1 op 8 en 1 op 9 zijn goed vertegenwoordigd. Wanneer verschillende motor bouwpakketten op de plank of in de vitrine komen te staan is het natuurlijk het mooiste als deze bouwpakketten motoren dezelfde schaal hebben. De keuze voor een motor bouwpakket zal dus voor een groot deel afhankelijk zijn van de gewenste schaal van de bouwpakket motor. TopRC biedt een assortiment dat een ruime keuze geeft in modelbouw motoren. 

Bouwdozen motoren kopen

Modelbouw motoren volgens verschillende thema's en in diverse verhoudingen koop je bij de motor bouwpakketten specialist TopRC. Kom naar onze 1000 m2 winkel en showroom in Uden en laat je adviseren door onze specialisten in bouwpakketten van motoren. Leer alles over de benodigdheden zoals verf en lijm voor een bouwpakket van een motor. Of plaats je bestelling voor een motor bouwpakket in onze webshop. Er zijn ook statersets en giftsets modelbouw motoren inclusief verf en lijm zodat ook een beginner aan de slag kan met een bouwpakket van een motor. Zo is TopRC de basis van de mooie hobby motoren modelbouw.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina