Bouwdozen Ruimtevaart

Bouwdozen Ruimtevaart

Ruimtevaart zal altijd tot de verbeelding blijven spreken. Ruimtevaart begon natuurlijk echt te leven bij de eerste maanlanding. Later waren het de Space Shuttle vluchten die volop aandacht kregen. Ondertussen was de ruimtevaart een populair onderwerp voor de televisie- en filmindustrie. Dit heeft geleid tot legendarische televisie- en filmseries. Zodoende komt het thema terug in ruimtevaart modelbouw. Verschillende ruimtevaartuigen worden op schaal uitgebeeld. Zo zien we als bouwdozen de Heller 1/125 Ariane 5 en de Revell 1/114 Space Shuttle Discovery. Maar ook de televisie en film ruimtevaartuigen worden weergegeven in modelbouw ruimtevaart.

Bouwdozen ruimtevaart kiezen

Er kan bij ruimtevaart modelbouw gekozen worden voor realistische modellen en fictieve modellen. Ruimteschepen die werkelijk de ruimte hebben opgezocht en schepen die een rol speelden in verhalen. MPC brengt een aantal ruimtevaart bouwdozen op basis van de Britse sciencefiction televisieserie Space: 1999. Deze serie draaide eind zeventiger jaren op de Nederlandse televisie. Het legendarische Star Trek is door AMT aangegrepen voor het uitbrengen van een serie bouwdozen van Star Trek. Overigens bevat het assortiment van TopRC ook een serie Star Wars bouwdozen. Zo is er voor de modelbouwer genoeg te kiezen in de categorie ruimtevaart modelbouw. 

Bouwdozen ruimtevaart kopen

Misschien is er een hitserie die favoriet is. Kies dan uit die serie een ruimtevaart bouwdoos. Bijvoorbeeld een MPC Space: 1999 Eagle Transporter 1/48 of anders 1/72. Misschien een AMT Star Trek USS Enterprise 1701-E 1/72. Of ga voor de realiteit en kies bijvoorbeeld voor het Trumpeter 1/72 Chinese Spaceship Shenzhou. Ruimtevaart bouwdozen koop je bij de specialist in ruimtevaart modelbouw, TopRC. Bestel de ruimtevaart bouwpakketten eenvoudig in de webshop. Bij besteding van meer dan vijftig euro wordt de bestelling zonder kosten verzonden. Je kunt het assortiment modelbouw ruimtevaart ook bekijken in de 1000 m2 showroom van de TopRC winkel in Uden.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina