Bouwdozen Tanks

Bouwdozen Tanks

Het thema bouwdozen leger vormt een belangrijk segment in de modelbouw. De leger bouwpakkeyten worden vaak gebruikt om complete diorama's mee op te bouwen. Dit kunnen historische veldslagen zijn als D-Day Operation Overlord, door Airfix in een compleet pakket aangeboden op schaal 1/76 of moderne scenes met bijvoorbeeld een Revell 1/35 Dingo 2A2. De modelbouw tanks voor deze scenes zijn dus beschikbaar in verschillende schalen. de verhouding bepaalt de grootte van de modelbouw tank. Er zijn hele grote bouwpakketten tanks in 1/16 met veel onderdelen en een grote moeilijkheidsgraad en er zijn kleine zoals op 1/144. 

Bouwdozen tanks kiezen

Veel gebruikte schalen in het leger thema zijn 1:35 en 1:72. Dit zijn verhoudingen die dus ook terug te zien zijn bij de bouwpakketten tanks. Maak een keuze in de schaal waarin je het thema wilt weergeven en kies een bouwpakket tank die het beeld compleet maken. Dit kan een historische bouwpakketten tank zijn of een moderne. Bouwpakket tanks geven al plezier bij het bouwen en leveren een mooi resultaat. In een vitrine, op de plank of als onderdeel van een compleet diorama. Met een modelbouw tank komt er actie in de de oorlogsscène.

Bouwdozen tanks kopen

Modelbouw tanks kies je uit een groot assortiment en koop je bij TopRC. Met een 1000 m2 grootte winkel en showroom en een goedgevulde webshop is TopRC het aangewezen adres voor de aankoop van bouwpakketten tanks. Met verschillende schalen en het aanbod van bekende merken bouwpakket tanks is er altijd een keuze te maken voor een bepaalde bouwpakket tank die in het plaatje past. Laat je adviseren door onze specialisten in Uden en stel je vragen in onze winkel of via onze contactpagina en koop je Bouwpakketten van een tank bij TopRC in Uden of in de webwinkel TopRC.nl


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 408

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 408

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina