Facebook Pixel

NiMH accu's

NiMH accu's

NiMH (nickel metal hydride) accu's worden veelvuldig gebruikt in radiografisch bestuurbare modellen. Deze accu's zijn verkrijgbaar met een verschillend aantal cellen. Iedere cell in deze accu is goed voor 1.2V. Wij hebben een groot assortiment NiMH accu's. Heeft u moeite met uw keuze? Neem contact op met één van onze specialisten!

Wat is een NiMH accu?

De Nickel Metal Hydride Accu, afkorting NiMh-accu, is een oplaadbare batterij op basis van nikkel en een metaalhydride, die lijkt op een nikkel-waterstof-accu. Er wordt gebruik gemaakt van een waterstofabsorberende legering voor negatieve elektrode. Een NiMH cell kan meer energie opslaan dan een NiCD cell. Tegenwoordig wordt in modelbouw ook veelvuldig gebruik gemaakt van lipo accu's. In vergelijking met een lipo accu is de energiedichtheid lager en de zelfontlading hoger.

Stekker aansluiting

Het is belangrijk dat u kijkt of aan de gewenste accu de juiste stekker zit zodat u deze direct kunt aansluiten in uw RC model. Er zijn verschillende accu's leverbaar met allerhande aansluitingen. Heeft u een NiMH accu gezien maar hieraan zit niet de juiste stekker? Wij hebben heel veel losse stekkers op voorraad zodat u de accu zelf kunt voorzien van de juiste stekker aansluiting. Als u liever niets modificeert aan de accu dan is het ook mogelijk een verloopkabel te kopen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 44

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 44

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina