ECX AMP RC Auto's

De rc auto's van het merk Electrix RC Auto’s vallen op door de prijs/kwaliteit verhouding. Het zijn degelijke machines vervaardigt uit de beste materialen, aangeboden voor een redelijke prijs. Ideaal voor de beginner in de rc-sport. Dit geldt dus ook voor ECX AMP modellen. Het gaat hier robuuste monstertrucks met de spreekwoordelijke grote wielen. Deze wielen steken buiten de body en zijn bovendien geplaatst op de uiterste hoeken. Zodoende kunnen ze elk terrein de baas. Geen obstakel is te gek of deze monstertrucks zijn in staat om de hindernis te nemen. Nu is het aan de bestuurder om te laten zien wat die in huis heeft.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kiezen voor één van de Electrix Amp RC auto’s

Als in de webshop gekozen is voor een RC auto en via 1/10 Brushed hier terecht is gekomen dan is duidelijk dat de voorkeur uit gaat naar een model in de schaal 1 op 10 met een elektromotor met koolborstels. Dit zijn namelijk de specificaties waar de Electrix Amp RC auto’s volledig aan voldoen. Wanneer de route liep via Truck is men bij de ECX AMP ook op het juiste adres. De keuze lijkt dus al bijna gemaakt. Rest de vraag, welke kleur heeft de voorkeur?

Een ECX AMP auto kopen?

Persoonlijke voorkeuren zullen de keuze voor de kleur van de Electrix AMP Monstertruck bepalen. Dan rest alleen nog de aanschaf. Er is gekozen voor een voordelig model in de laagste prijsklasse. Als grootste RC specialist in de Nederland en België kunnen we als TopRC op deze gunstige prijs ook nog eens een laagste prijs garantie geven. Een voordeliger manier om in te stappen in de spectaculaire sport van het rijden met RC auto's is er dus eigenlijk niet.