FPV Quadcopter

FPV Quadcopter

De technologie ontwikkelt zich op een rap tempo, en ook op het gebied van radiografisch bestuurbare voer- en vliegtuigen is tegenwoordig steeds meer mogelijk. Het is dan ook geen wonder dan FPV quadcopters steeds populairder worden!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een FPV quadcopter?

‘FPV’ staat voor First Person View. Bij een quadcopter met FPV is een camera op de quadcopter bevestigd. De live videobeelden worden rechtstreeks naar de zender of de smartphone van de piloot verzonden, zodat hij het idee krijgt dat hij zich in de quadcopter bevind. FPV biedt je de mogelijkheid om door bijvoorbeeld bossen te vliegen, of andere plekken waar je obstakels vanaf een vaste positie niet (goed) zou kunnen zien. Bij sommige FPV setups wordt gebruikt gemaakt van een bril waardoor je de beelden bekijkt. Andere FPV setups sturen de live beelden naar bijvoorbeeld het scherm van je laptop of smartphone.   

Een FPV quadcopter kopen

Wat techniek betreft is een FPV quadcopter is complexer dan andere quadcopters. Afgezien van de camera die opneemt, heb je namelijk ook een extra transmitter en ontvanger nodig. Je kunt volledige FPV quadcopter sets kopen, maar er zijn ook losse FPV kits verkrijgbaar, welke op een gewone quadcopter te monteren zijn.