Facebook Pixel

Quadcopter met camera

Quadcopter met camera

Tegenwoordig zijn quadcopters, ook wel multi-copters, niet meer weg te denken. Quadcopters worden veelvuldig gebruikt voor het maken van opnames. Om die reden worden veel quadcopters al direct geleverd met camera. Een quadcopter met camera is geschikt voor het maken van prachtige opnames van bovenaf. Wat is er mooier dan het maken van opnames van feesten, prachtige landschappen, of uw huis? 


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 47

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 47

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Quadcopter met camera voor beginners

Een quadcopter met camera is geschikt voor beginners. Quadcopters vliegen namelijk uiterst stabiel en zijn in sommige gevallen zelfs voorzien van GPS. Als een quadcopter voorzien is van GPS dan vliegt deze nog stabieler dan een quadcopter zonder GPS. Deze multi-rotor bevat direct verschillende leuke opties zoals een coming home functie. Als u de quadcopter uit het oog bent verloren dan kunt u gebruiken maken van de coming home functie. Deze functie zorgt ervoor dat de quadcopter weer terug komt naar de plaats waar u bent opgestegen.

Quadcopter met camera kopen

Er zijn verschillende quadcopters met camera te koop. Zo kunt u voor slechts € 79,50 al een Hubsan X4 met camera kopen. De opnames die gemaakt worden door de Hubsan X4 zijn van gemiddelde kwaliteit. Als u haarscherp beeld wilt dan kunt u bijvoorbeeld kijken naar een geavanceerder model zoals de DJI Phantom, of Yuneec Q500. De beelden van deze quadcopters worden gestabiliseerd en zijn daarom vele malen beter.

De mooiste foto's en films maken door GPS

Zodra je mooie foto's en filmpjes wil maken dan is een zeer stabiele drone gewenst. Uitgebreide modellen zijn tevens voorzien van GPS. Het GPS signaal zorgt er voor dat de drone op zijn plaats blijft hangen zodra je alle sticks loslaat. Je kan zodoende een geschikt moment uit kiezen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de quadcopter er vandoor gaat, om een foto of filmpje te maken. Natuurlijk leveren wij deze GPS quadcopters direct uit voorraad!