Facebook Pixel

Spektrum Servo's

Spektrum Servo's

Vrijwel elke RC liefhebber is bekend met het merk Spektrum, dat zich specialiseert in RC zenders, toebehoren en accessoires. Ook voor een nieuwe Spektrum servo ben je bij TopRC aan het juiste adres.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 33

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 33

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een servo en hoe kies ik de juiste?

De servomotor, vaak gewoon servo genoemd, is een cruciaal onderdeel van onder andere RC auto’s en RC vliegtuigen. Ongeacht of je nu een nitro, elektro of benzine model hebt, je hebt sowieso een servo nodig als je er meer mee wilt doen dan ernaar kijken. Wel zit er veel verschil tussen verschillende soorten servo’s. Er zijn zowel analoge als digitale servo’s, verkrijgbaar in standaard, mini en micro formaat. Wat voor type servo jij nodig hebt is afhankelijk van het RC model. Waar een micro servo bijvoorbeeld prima geschikt is voor een simpel en lichtgewicht RC vliegtuigje, zal deze voor een zware RC helikopter doorgaans niet volstaan. Uiteraard kunnen onze RC specialisten je adviseren over welke Spektrum servo je nodig hebt voor jouw model.

Ons assortiment Spektrum servo’s

Op zoek naar een Spektrum servo in standaard, mini of micro formaat? Van waterproof uitvoeringen tot speciale staartservo’s voor RC helikopters en van servo extensies tot speciale vervangingsservo’s, je vind het allemaal in het bijzonder uitgebreide assortiment Spektrum servo’s bij TopRC.

Spektrum servo kopen

Als dé RC specialist van Nederland en België garanderen we bij TopRC altijd het grootste assortiment en de laagste prijs. Heb je de juiste Spektrum servo al gevonden, dan kun je deze met een gerust hart online bestellen. Kom je ergens niet uit? Bel of mail ons gerust. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom bij onze 1000m2 ruime winkel in Uden (Noord-Brabant). Of dat nu is omdat je behoefte hebt aan een deskundig advies of gewoon om lekker rond te kijken en inspiratie op te doen, je bent van harte welkom.