Spektrum Zenders

Spektrum Zenders

Als officieel Spektrum dealer biedt TopRC diverse Spektrum zenders aan voor onder andere RC Vliegtuigen en RC helikopters. Bekijk het actuele aanbod online!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zender sets van Spektrum: altijd het best mogelijke signaal

In 2005 lanceerde Spektrum de DX3 zender. Het bleek de ideale oplossing voor zowel beginners als RC liefhebbers die hun bestaande non-module gebaseerde systeem wilden upgraden naar Spektrum technologie, zonder daar al te veel geld aan te hoeven uitgeven. Hoewel de DX3 vooral was ontworpen met RC voertuigen in gedachten, bleek er best wat overlap te zitten tussen de behoeften van racers en die van piloten. Het kan immers best gevaarlijk zijn als je bijvoorbeeld een snel RC vliegtuig hebt en ineens radiocontact verliest. Daarom introduceerde Spektrum de DX6. Deze zender, uitgerust met vier Spektrum S75 servo’s en de revolutionaire SR6000 ontvanger, is speciaal gericht op RC luchtvaartuigen en biedt piloten dezelfde signaalkwaliteit als de DX3 verstrekt aan racers.

Ons assortiment Spektrum zender sets

TopRC biedt diverse zender sets van Spektrum voor alle denkbare RC voertuigen. Dankzij het indrukwekkend assortiment is er altijd wel een zender set te vinden die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet!
Ben je reeds in het bezit van een Spektrum zender set en is alleen de zender aan vervanging toe? Dan is het natuurlijk zonde om meteen een compleet nieuwe set aan te schaffen. Gelukkig kun je ook bij ons terecht voor losse Spektrum zenders!

Spektrum zender set kopen

Via de webshop van TopRC kun je eenvoudig online een complete Spektrum zender set kopen. Je bent bij ons altijd verzekerd van grootste aanbod en de laagste prijs garantie! Heb je behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van een Spektrum zender set? Breng gerust eens een bezoek aan onze winkel in Uden! Onze RC specialisten helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Ben je momenteel niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan kun je ons ook altijd even bellen of mailen als je vragen hebt.