Meng Bouwdozen

Meng Bouwdozen

Het jonge merk Meng Modelbouw heeft zich toegelegd op het thema bouwdozen leger. In de schaal 1 op 35 worden verschillende militaire voertuigen weergegeven. Vliegtuigen worden uitgebracht in de verhoudingen 1 op 48 en 1 op 72. Dit zijn gebruikelijke schalen in deze thema's. Door het gebruik van deze schalen zijn de Meng bouwdozen goed te combineren met modellen van andere merken. Zo kun je de modellen van Meng bijvoorbeeld gebruiken voor een diorama. Historische en moderne tanks kunnen in een actiescène geplaatst worden. Vliegtuigen gaan het gevecht aan met andere modelbouw vliegtuigen. 

Meng bouwdozen kiezen

Kies voor een Meng bouwdoos en bouw bijvoorbeeld een tank in de schaal 1 op 35. Het zal een model opleveren van zo'n 25 cm lang. Plaats het in een diorama van een moderne oorlog en laat de rebellen ontsnappen in een 1/35 Ford F-350 SD Crew Cab. Spreekt deze auto je aan? Bouw dan een Meng 1/24 Ford F-350 Super Duty Crew Cab. Het assortiment Meng bouwdozen bij TopRC is groot genoeg om een leuke keuze te kunnen maken. Ook de verf en lijm voor het bouwen van Meng bouwdozen vind je bij TopRC.

Meng bouwdozen kopen

Bouwdozen van Meng koop je bij de modelbouwspecialist TopRC. Kies welk tijdsbeeld je uit wilt beelden met Meng modelbouw. Ga voor een vliegtuig, een tank of een ander militair voertuig. De Meng bouwpakketten zullen veel bouwplezier opleveren voor beginnende en ervaren modelbouwers. Het resultaat zal een object zijn om trots op te zijn. Kom naar de winkel in Uden en bekijk het assortiment Meng bouwdozen in de 1000 m2 grote showroom. Of bestel het Meng bouwpakket van Meng eenvoudig in de webshop TopRC. Bij besteding van meer dan vijftig euro wordt de Meng bouwdoos zonder verzendkosten verstuurd.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina