Trumpeter Bouwdozen

Trumpeter Bouwdozen

Trumpeter is een modelbouwmerk dat hoog heeft ingezet op het thema leger bouwdozen. Alle schalen die in het thema gangbaar zijn worden vertegenwoordigd. Dit betekend van 1 op 16 voor tanks tot 1 op 700 voor grote oorlogsbodems. De verhouding die het meest gebruikt wordt bij Trumpeter modelbouw is 1 op 35. Een uitzonderlijk model wordt gevormd door de Trumpeter 1/6 Type 63 107mm Rocket Launcher. De schaal levert een raketwerper op van ruim 50 cm groot. Met metalen lanceerbuizen, rubber banden en meer dan 160 onderdelen is dit een topstuk van Trumpeter modelbouw.

Trumpeter bouwdozen kiezen

Bij het maken van een keuze in het assortiment Trumpeter bouwpakketten zal er eerst naar de gewenste schaal gekeken moeten worden. Het mooiste is natuurlijk als verschillende modellen die naast elkaar komen te staan dezelfde schaal hebben. Modelbouw Trumpeter vliegtuigen bijvoorbeeld in een schaal 1 op 48. Of Trumpeter bouwpakketten van schepen in 1 op 350. Wil je met Trumpeter modelbouw een diorama bouwen dan is 1 op 35 een aan te raden verhouding. Verschillende tijdbeelden kunnen weergegeven worden met Trumpeter modelbouw tanks en modelfiguren. De keuze in bouwpakketten Trumpeter is groot genoeg om elke scene weer te geven.

Trumpeter bouwdozen kopen

TopRC heeft een groot assortiment Trumpeter bouwdozen. Wanneer er een keuze is gemaakt voor een Trumpeter bouwpakket kan dat gemakkelijk besteld worden in de TopRC webwinkel. Korte levertijden zorgen dat je snel aan de slag kunt met Trumpeter modelbouw. Bij besteding van meer dan 50 euro betaal je geen verzendkosten. Samen met de laagste prijsgarantie maakt dit TopRC het aangewezen adres voor de aanschaf van een Trumpetter bouwpakket. Je kunt ook naar de winkel in Uden komen voor Trumpeter modelbouw tanks, vliegtuigen en boten en bekijk het assortiment in de 1000 m2 grote showroom.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 509

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 509

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina